werkwijze

COLLECTIE KAARTJE


1. Een keuze maken!
Bestel het kaartje online en vul het formulier volledig in. Wanneer je nog niet weet of het een jongen of een meisje wordt kun je 1 kaartje bestellen. Op het formulier kun je aangeven welk kaartje je daarnaast graag als proef wil ontvangen. Er worden dan 2 opzetjes gemaakt (1 jongen, 1 meisje), uiteraard betaal je voor 1 geboortekaartje. Je krijgt een automatische bevestigingsmail van je bestelling. Wil je wat laten wijzigen aan het kaartje? Vermeld dit in het opmerkingenveld. Ik neem dan per mail of telefoon contact met je op.

2. Betalen
Na bestelling wordt de factuur per mail naar je toegestuurd. De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden.
LET OP! Voorkom vertraging, kaartjes worden pas gedrukt wanneer de betaling binnen is. 

3. Digitale proef
Binnen een paar dagen ontvang je een opzet van het gepersonaliseerde geboortekaartje. Aan de hand van deze opzet kun je indien gewenst correcties doorgeven. Correcties zijn bij de prijs inbegrepen.

4. Drukken
Stuur een email of sms naar Dotjes en Knapen zodra jullie kindje geboren is (vermeld ook het ordernummer). Ik maak de definitieve proef z.s.m. in orde. Je ontvangt de laatst proef nog een keer in je mailbox en wordt, na een kort akkoord, gedrukt!

 

GEBOORTEKAARTJE OP MAAT


Plaats je bestelling via de webshop (kies geboortekaartje op maat).

1. Opzetje
Na de bespreking van jullie wensen ontvang je binnen de afgesproken termijn een digitaal voorstel per mail. Hierin zijn zo goed mogelijk al je wensen verwerkt. Laat me weten wat je ervan vindt en wat je graag anders zou willen.

2. Verdere uitwerking
Na overleg word het geboortekaartje verder uitgewerkt. Bij twijfel kun je 2 kaartjes ontvangen zodat je de opmaak kunt vergelijken.

3. Puntjes op de i.
De laatste puntjes op de i worden verwerkt en jouw persoonlijk ontwerp is klaar! (Hoe vaak een kaartje in proef gaat is per keer verschillend, maar meestal is dit binnen 2-3 keer afgerond. Alle correctierondes zijn bij de prijs inbegrepen, ook als dit er meer zijn.)

4. Drukken
Stuur een email of sms naar Dotjes en Knapen zodra jullie kindje geboren is (vermeld ook het ordernummer). Ik maak de definitieve proef z.s.m. in orde. Je ontvangt de laatst proef nog een keer in je mailbox en wordt, na een kort akkoord, gedrukt! LET OP! Voorkom vertraging, kaartjes worden pas gedrukt wanneer de betaling binnen is.

 

 

Heb je n.a.v. bovenstaande nog vragen? Neem gewoon even contact met me op!