collectie kaartje aanpassen

Wil je een kaartje aan laten passen? Geen probleem! Een geboortekaartje dat helemaal “perfect” is, is soms lastig te vinden.

  • Leuk kaartje, maar niet de juiste kleur..
  • De achtergrond mooi van het ene kaartje, maar de kleur mooi van de andere..
  • Lettertype niet mooi..

Herkenbaar? Een kaartje aanpassen is daarom altijd gratis! 

Hoe werkt het? Je kunt het kaartje van je keuze gewoon bestellen. In het opmerkingenveld kun je eventuele correcties aangeven. Na bestelling ontvang je van mij een mail, hierop kun je ook reageren met de wijzigingen. Wat jij het makkelijkste vindt!

BEKIJK COLLECTIE GEBOORTEKAARTJES

KLEUR EN FORMAAT AANPASSEN

D.m.v. een kleur aan te passen kun je het kaartje personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van de babykamer, erg leuk als dit overeenkomt!

Aanpassingen in kleur en lettertype of wellicht 2 collectie kaartjes combineren is altijd mogelijk! Alle kaartjes kunnen zowel in rechthoek (staan/liggend) als vierkant besteld worden.

Twijfel je of jouw wijzigingen bij de standaard prijs inbegrepen zitten? Neem gewoon even contact met me op!


GEBOORTEKAARTJE ONTWERPEN

Op zoek naar een uniek geboortekaartje? Iets wat niemand anders heeft? Je kan bij Dotjes en Knapen ook terecht voor een geboortekaartje op maat. Neem eens een kijkje in de portfolio, hier vind je een aantal kaartjes die speciaal op maat gemaakt zijn. Klik hier voor meer informatie over een kaartje op maat.

MEER INFORMATIE KAARTJE OP MAAT